De reis
Door: Miriam
Blijf op de hoogte en volg Jongeren
23 Juli 2010 | Nederland, Amsterdam
Op naar Yerevan dus. De reis duurde drie uur en een kwartier. Nadat we eindelijk aangekomen waren in yerevan moesten we een heel formulier invullen over ons voor ons visum. Onder de 18 was het gratis, dus sommigen hoefden niet te betalen! Ook snel nog even nog euro's omgeruild voor armeense dram(1 euro was 455 dram) Koffers halen en dan eindelijk de (Nederlandse) bus in! Daar ontmoeten we ook Maria Goris weer. Er was veel ruimte in de bus dus iedereen had lekker de ruimte! Voor iedereen twee stoelen:D. Foto'tjes gemaakt doorgereden naar het kindertehuis waar we nu ook zijn. De kinderen hingen al uit het raam toen we aankwamen! Zo Schattig! Toen naar de kamer, heel netjes. Een uur gepraat met alle belangrijke mensen van het tehuis en daarna een enorme lunch! Ik noem even op: Kebab broodjes, watermeloen, brood en gebakken aardappeltjes. Daarna buiten gespeeld met de kinderen en daarna gegeten. Tot morgen!
Miriam
23 Juli 2010 - 15:44
Iris Tinga:
Gelukkig is de reis goed verlopen! Leuk dat jullie zo'n warm welkom van de kinderen kregen. :)
Veel plezier verder en ik kijk uit naar de volgende blog. :)
Iris -
23 Juli 2010 - 15:52
Marian Vrijenhoek:
Fijn dat jullie zo goed zijn ontvangen, geniet er allemaal van, en leuk dat er al iets op de site staat.hopelijk morgen weer een stukje? -
23 Juli 2010 - 15:57
Geertje:
Yes, dit is een goe bericht! Fijn om te lezen, Klink goed, succes en tot het volgende bericht.
23 Juli 2010 - 16:09
Susan:
Gelukkig een voorspoedig reis, behalve die 8 koffers dan met o.a. jouw brood. Worden die in het weeshuis bezorgd of moeten jullie helemaal terug naar de luchthaven. Dan maar een nachtje eerlijk pyjama's delen. Veel plezier. Leuke ontvangst in het kindertehuis. -
23 Juli 2010 - 17:15
Eleen:
Fijn om iets van jullie te horen en dat de reis zo voorspoedig is verlopen. Wat een leuk ontvangst door de kinderen. Veel plezier met elkaar. Groeten van de 3 van de Anna van Burenstraat 34. -
23 Juli 2010 - 17:16
De Groeninkjes:
Hallo allemaal,
Fijn om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen. Toen wij vertrokken vanaf Parkeerplaats 2 op schiphol, bleek dat wij nog 8 koffers in de auto hadden liggen. Zijn deze van toevallig van jullie ;-)
S. -
23 Juli 2010 - 17:37
Carla:
Fijn om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen!!
Jullie voelen je vast heeeeeel rijk als 1 euro 455 dram is!!! ;) maar goed, op de prijskaartjes zullen dan ook wel wat grotere getallen staan als hier in nederland!! Wel relaxt dat jullie een grote bus hadden met zoveel ruimte!!! Maar nu is het hard werken en genieten van de kinderen en alles om je heen!!! Ben benieuwd naar de foto's hoor!!!
groetjes van Carla
(zusje van Marleen) -
23 Juli 2010 - 19:30
Paul Van Der Wijden:
Hallo beste reizigers,
Gelukkig zonder noemenswaardig oponthoud aangekomen... Fijn zoveel beenruimte in de bus, want dan zijn jullie fit om snel aan de slag te gaan. Het is wel heel stil in huis zonder Miriam
tot horens -
23 Juli 2010 - 21:14
Family Boers:
Het avontuur gaat beginnen! Marleen (en natuurlijk de rest van de groep) heel veel plezier! We houden de site in de gaten! Hier alles gut :)
groetjes uit Essen -
24 Juli 2010 - 09:25
Miriam:
Ha meisje,
Vandaag hebben Ali en ik voor het eerst gekeken,we blijven elke dag kijken van wat je aan het doen bent.
We vinden het heel leuk om je zo te volgen.
Liefs Ali-Truus -
24 Juli 2010 - 11:38
Suze:
Hallo Armenie groep, leuk om het verslag te lezen. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met jullie. Veel plezier met elkaar.
groetjes, Suze -
24 Juli 2010 - 11:57
Bram En Eveline:
Fijn dat jullie een voorspoedige reis hebben gehad.
Succes allemaal de komende dagen. -
24 Juli 2010 - 16:15
Bertine:
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Vaag iets gehoord over koffers die missen; is daar al meer over bekend? Anders maar spullen van elkaar lenen. Benieuwd naar het volgende bericht.Groetjes, Bertine (moeder van Ruben B.) -
26 Juli 2010 - 08:04
Ruben Van Drie:
wat geweldig dat wij je via site kunnen volgen.
geniet van alles
Opa en Oma -
08 Augustus 2010 - 11:24
Leijsjes:
hoi Ruben en reisgenoten.
Wij zijn net terug van vakantie.Er is heel wat te lezen op jullie site, klinkt goed.
Veel plezier verder. dikke kus